3 Τρόποι για να Ανανεώσετε Οικονομικά τα Ντουλάπια Κουζίνας

3 Τρόποι για να Ανανεώσετε Οικονομικά τα Ντουλάπια Κουζίνας 1

Βάλτε τέλος στα χασμουρητά! Βάλτε τέλος στη «βαρετή» διακόσμηση και ανανεώστε τον χώρο της αλλάζοντας όψη μόνο στα ντουλάπια κουζίνας.

Μπορεί να λατρεύετε να περνάτε χρόνο στην κουζίνα σας αλλά, με τον καιρό, είναι πιθανόν να αρχίσει να σας φαίνεται βαρετή.  Κι όμως μπορείτε να εμφυσήσετε στο χώρο σας αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης αλλάζοντας την όψη των πιο σταθερών «ενοίκων» της. Και με αυτό εννοούμε, φυσικά, τα ντουλάπια της!

Χρώμα Αν τα ντουλάπια σας διαθέτουν τζαμαρία, εκμεταλλευτείτε το χαρακτηριστικό αυτό για να βάψετε το εσωτερικό τους με έντονα χρώματα και να δώσετε μία αέρινη διάθεση στο χώρο σας. Προτιμήστε έντονα και φωτεινά χρώματα για να δημιουργήσετε όμορφες και ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με το χρώμα του σκελετού των ντουλαπιών καθώς και με τις ηλεκτρικές συσκευές σας.

Στένσιλ Δώστε στα ντουλάπια σας ακόμα πιο προσωπικό στίγμα εφαρμόζοντας πάνω τους αυτοκόλλητα στένσιλ. Διαλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει και, στη συνέχεια, χρωματίστε το σχέδιο με ένα πινέλο στο χρώμα της επιλογής σας. Αφήστε το να στεγνώσει και εφαρμόστε το πάνω στην επιφάνεια των επίπλων σας.

Ταπετσαρία Καλύψτε τα τζάμια ή την επιφάνεια των ντουλαπιών σας με ταπετσαρία για ανανέωση της κουζίνας σας με μία κίνηση. Αν τα ντουλάπια σας δεν διαθέτουν πλαίσιο, προτιμήστε πιο αφαιρετικά και minimal σχέδια για πιο σικάτο αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, τα ντουλάπια που διαθέτουν πλαίσιο είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν ταπετσαρίες σε έντονα χρώματα και σχέδια μιας και το πλαίσιο εξισορροπεί την έντασή τους.

3 Τρόποι για να Ανανεώσετε Οικονομικά τα Ντουλάπια Κουζίνας 2

Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα στένσιλ για να ζωντανέψετε την κουζίνα σας.

Πηγή : spirossoulis.com