Συχνές Ερωτήσεις

Δημιουργήσαμε αυτήν την ενότητα για να σας βοηθήσουμε να λύσετε όποιες απορίες έχετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Moderno Mobile και για να διακρίνετε το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Γιατί να επιλέξω ένα έπιπλο Moderno Mobile;
Αποστολή μας στην Moderno Mobile είναι να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία αγοράς των επίπλων που θα είναι μέρος της ζωής σας. Δεν μας αρκεί να σας προσφέρουμε ένα άψογο ποιοτικά έπιπλο. Στόχος μας είναι η προσωπική επαφή και συμμετοχή σας σε όλα τα στάδια παραγγελίας και παραγωγής των επίπλων που θα επιλέξετε.

Ποια είναι τα στάδια παραγγελίας ενός επίπλου Moderno Mobile και ποια είναι η προσωπική μου συμμετοχή;
Αφού επικοινωνήσετε με την εταιρία μας, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας ώστε να συζητήσετε τις ανάγκες σας. Μαζί θα μελετήσετε τη συλλογή επίπλων μας και θα εκπονήσετε την χωροταξική μελέτη για την άρτια εκμετάλλευση του χώρου με άριστο διακοσμητικό αποτέλεσμα.
Σε περίπτωση που η υπάρχουσα συλλογή μας δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, το σχεδιαστικό τμήμα της Moderno Mobile θα δημιουργήσει το κατάλληλο έπιπλο ώστε να αποκτήσετε αυτό που έχετε ονειρευτεί.
Στη συνέχεια, θα επιλέξετε τα υλικά κατασκευής των επίπλων σας, όπως το είδος του ξύλου, τους εσωτερικούς μηχανισμούς, τον χρωματισμό, τα υφάσματα κ.α.. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας του χώρου. Ο προσωπικός σας σύμβουλος θα είναι δίπλα σας για να σας εξηγήσει λεπτομερώς ότι χρειαστείτε.
Επόμενο στάδιο είναι η κατασκευή των επίπλων όπως τα επιλέξατε, στις διαστάσεις που ταιριάζουν στον χώρο σας, χωρίς δυσάρεστες κρυφές εκπλήξεις.
Μετά την κατασκευή τους, το μόνο που σας χωρίζει από την νέα καλύτερη καθημερινότητα σας, είναι να ορίσετε την ημερομηνία και ώρα παράδοσης και το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα τα μεταφέρει και θα τα τοποθετήσει στον χώρο σας, χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε συμμετοχή από εσάς.

Η δημιουργία προσωπικού επίπλου δεν συνεπάγεται απαγορευτικό κόστος;
Το κόστος απόκτησης ενός custom made επίπλου ήταν ανέκαθεν στα επίπεδα ενός premium class service. Στην εταιρία μας όμως επειδή αναγνωρίζουμε την ραγδαία αλλαγή των τελευταίων ετών στη χώρα μας, έχουμε προσαρμόσει το κόστος στα σημερινά δεδομένα. Το ιδιόκτητο εργοστάσιο μας μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε custom made έπιπλα στα επίπεδα κόστους των απλών.

Η παράδοση στον χώρο μου επιφέρει επιπλέον κόστος;
Η παράδοση στον χώρο σας, όπως και η συναρμολόγηση και τοποθέτηση εντός Αττικής είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιπλέον έξοδα και κρυφές χρεώσεις. Η μόνη χρέωση που επιβαρύνεστε είναι της αγοράς των επίπλων.

Αποστέλλετε τα έπιπλα σας και εκτός των ορίων της Αττικής;
Ναι, παραδίδουμε τα έπιπλα στο χώρο που θα μας υποδείξετε σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.

Η Moderno Mobile προσφέρει μόνο σύγχρονα σχέδια επίπλων;
Οι σχεδιαστές της εταιρίας μας είναι πάντοτε παρόντες στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και όραμα τους είναι να παράγουν νέας δημιουργίας σχέδια που θέτουν την τάση του αύριο. Παρόλα αυτά στην Moderno Mobile αναγνωρίζουμε την αξία του κλασσικού επίπλου και τον διαχρονικό του χαρακτήρα. Γι αυτό οι σειρές προϊόντων μας περιλαμβάνουν και κλασσικά έπιπλα.

Μπορώ εάν θέλω να αγοράσω κάποιο μεμονωμένο κομμάτι από τις σειρές με τα σετ συνθέσεων, τραπεζαρίας, σαλονιού ή κρεβατοκάμαρας;
Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα όποιο έπιπλο από τις σειρές προϊόντων μας επιθυμείτε.

Τι σημαίνει η δέσμευση ποιότητας Moderno Mobile;
Στην Moderno Mobile συνεργαζόμαστε με Έλληνες και διεθνείς προμηθευτές ώστε να επιλέγουμε πρώτες ύλες για τα έπιπλα σας από οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά τα οποία έχουν πιστοποιηθεί έπειτα από αυστηρούς ελέγχους. Έτσι γνωρίζουμε πως σας προσφέρουμε έπιπλα εξαιρετικής αντοχής. Στην απίθανη περίπτωση κάποιου ελαττωματικού υλικού ή συνδέσμου όμως, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση του χωρίς χρέωση. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε πως τα έπιπλα σας θα προκαλούν πάντα τον θαυμασμό και θα είναι πάντα εκεί για να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή σας.

Που μπορώ να βρω την Moderno Mobile; Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
Τα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 42, στο Νέο Φάληρο και το εργοστάσιο μας στην ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή για να κλείσετε ένα ραντεβού μέσω τηλεφώνου στο 2106434975 ή στο 6946120568.
Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected].
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο Fax, μπορείτε να το κάνετε στο 2106434976.
Τέλος μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.modernomobile.gr ή στο Facebook στο Moderno Epiplo.