Δημιουργήστε χειροποίητες κάρτες για του Αγίου Βαλεντίνου

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε κάτι ξεχωριστό στον σύντροφό σας για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μία κάρτα με το προσωπικό σας γούστο και να εκφράσετε γραπτώς τα συναισθήματα σας. Δείτε τώρα μερικές ιδέες με φαντασία και έμπνευση.

Ένας απλός φάκελος μπορεί να μετατραπεί σε ερωτικό γράμμα. Κόψτε μικρές καρδιές από χαρτόνι και κολλήστε τες σε έναν οικολογικό φάκελο

Αν το αγόρι σας αγαπά τα μυστήρια, τότε σε ένα λευκό χαρτόνι γράψτε το μυστικό σημείωμά σας με ένα διάφανο κραγιόν και αφήστε τον να το ανακαλύψει με ένα πινέλο και κόκκινη νερομπογιά.

Δημιουργήστε χειροποίητες κάρτες για του Αγίου Βαλεντίνου 3

Μία τράπουλα μπορεί να αποτελέσει 52 ερωτικά λόγια που θα θέλατε να του πείτε.

 

Δημιουργήστε χειροποίητες κάρτες για του Αγίου Βαλεντίνου 4

Ένα κουτί μπορεί να χωρέσει πολλή αγάπη. Προμηθευτείτε με πολύχρωμα χαρτόνια και κόψτε καρδιές σε διαφορετικά μεγέθη, γράφοντας ερωτικά ραβασάκια. Έπειτα γεμίστε με αυτές το χάρτινο κουτί και κλείστε το καλά.

Δημιουργήστε χειροποίητες κάρτες για του Αγίου Βαλεντίνου 5

Δύο κουμπάκια και μαρκαδόροι είναι τα απαραίτητα αντικείμενα για να φτιάξετε αυτή τη χαριτωμένη κάρτα.

Δημιουργήστε χειροποίητες κάρτες για του Αγίου Βαλεντίνου 6

Προμηθευτείτε με δαντέλες ζαχαροπλαστικής και κόψτε τες σε σχήμα καρδιάς. έπειτα τρυπήστε τις δύο άκρες με διακορευτή και περάστε μία κορδέλα της αρεσκείας σας.

Σε μία στρόγγυλη κόλλα από λεπτό χαρτί, ζωγραφίστε ένα μοτίβο και έπειτα με ένα ξύλινο μικρό μανταλάκι ενώστε το σε δύο ίσα τμήματα. Κολλήστε το πάνω σε ένα λευκό ή κόκκινο χαρτόνι και διακοσμήστε το με χάρτινες καρδιές.

Δημιουργήστε χειροποίητες κάρτες για του Αγίου Βαλεντίνου 8

Κόψτε 4 μικρά χαρτόνια σε διαφορετικές αποχρώσεις σε ορθογώνια παραλληλόγραμμα και τσακίστε τα στη μέση ώστε να σχηματιστεί ένα τετράγωνο. Σε ένα χαρτόνι κολλήστε το τετράγωνο που έχει σχηματιστεί έχοντας αριστερά την τσάκιση. Τρυπήστε το ελεύθερο κομμάτι σε σχήμα καρδιάς και περάστε μάλλινες κλωστές. Γράψτε στο εσωτερικό τους 4 διαφορετικά σημειώματα.

Πηγή :

www.jenny.gr