Κάντε το Coffee Table το Κέντρο της Προσοχής

Κάντε το Coffee Table το Κέντρο της Προσοχής 1

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και στρέψτε τα βλέμματα όλων των καλεσμένων σας στο coffee table σας.

Σαν το κεντρικό σημείο κάθε καθιστικού, το coffee table καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το στιλ της διακόσμησης του χώρου ενώ παράλληλα οφείλει να διατηρεί τη λειτουργικότητά του. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να το διακοσμήσετε χωρίς να χάσετε τίποτα από τα δύο.

Σύνθεση Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα αντικείμενα που τοποθετούνται πάνω στο coffee table σας πρέπει να δένουν σαν σύνολο. Επιλέξτε, λοιπόν, μία θεματική γραμμή (πχ. χρώμα, στιλ, εποχή) που θα τα συνδέει και προσπαθήστε να δουλέψετε μέσα στο πλαίσιο της.

Ισορροπία και Μέγεθος Προσπαθήσετε να διατηρήσετε μία σχετική ισορροπία σε ό,τι αφορά το μέγεθος των αντικειμένων που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε πάνω στο coffee table σας. Τα μεγάλα και πολύ ψηλά αντικείμενα μπορεί να κατακλύσουν την επιφάνειά του, ενώ τα πολύ μικρά μπορεί να χαθούν σε αυτή.

Υφή και Όγκος Μην διστάσετε να συνδυάσετε αντικείμενα που έχουν διαφορετικά σχήματα, ασυνήθιστες γραμμές και ιδιαίτερη υφή. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσετε το οπτικό ενδιαφέρον του τραπεζιού σας, ενώ θα δώσετε στον χώρο σας ένα πρωτότυπο αέρα.

Κάντε το Coffee Table το Κέντρο της Προσοχής 2

Διακοσμήστε το coffee table σας με μεγάλα, ογκώδη βιβλία.

Πηγή :

www.spirossoulis.com