ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

 SILVER

Δρύινη δημιουργία σε wenge χρωματισμό, με γυάλινο στοιχείο στην επιφάνεια του τραπεζιού. Ιδανικό για γωνιακούς καναπέδες καθώς ο κώνος παραμένει σταθερός και το υπόλοιπο τραπέζι περιστρέφεται πλήρως γύρω από αυτόν. Διαθέτει και συρτάρι με γυαλιστερή μαύρη λακαρισμένη πρόσοψη.

120 x 75 x 37 cm

285 EURO

 SOLO

Μοντέρνος σχεδιασμός με καθαρές γραμμές σε wenge χρωματισμό από ξύλο δρυός. Το καπάκι και η βάση του τραπεζιού δένουν μεταξύ τους με νίκελ κολωνάκια δημιουργώντας έτσι έναν μεγάλο ελεύθερο χώρο.

120 x 80 x 35

195 EURO

 BALI

Δρύινη δημιουργία σε wenge χρωματισμό, με γυάλινο στοιχείο στην επιφάνεια του τραπεζιού κορνιζαρισμένο από σαγρέ καπλαμά, βαμμένο με γυαλιστερή μαύρη λάκα. Το τραπέζι συνοδεύουν δύο σκαμπό ντυμένα με τεχνόδερμα σε εκρού απόχρωση. Διαθέτει και συρτάρι με σαγρέ μαύρη λακαρισμένη πρόσοψη.

120 x 80 x 39

290 EURO

 COFFEE-TABLE-PLAY-1COFFEE-TABLE-PLAY-2

 

 

 

 

 

 

 

 

PLAY

Δρυς, σε wenge χρωματισμό, με καμπύλο στοιχείο στην μία άκρη του και αποσπώμενο συρόμενο τραπεζάκι με γυάλινη επιφάνεια.. Το καπάκι και η βάση του τραπεζιού στηρίζονται σε συρτάρι στο κέντρο, δημιουργώντας έτσι δύο μεγάλους ελεύθερους χώρους. Η πρόσοψη του συρταριού είναι βαμμένη με μαύρη γυαλιστερή λάκα.

130 x 80 x 35 cm

278 EURO

 COFFEE-TABLE-MALL COFFEE-TABLE-MALL-2

 

 

 

 

 

 

 

 

MALL

Δρύινη δημιουργία σε wenge χρωματισμό με γυάλινο στοιχείο στην επιφάνεια. Οι δύο μεγάλες καμπύλες στην μπροστινή και στην πίσω όψη κόβονται, δημιουργώντας δύο οβάλ εσοχές με γυάλινο ράφι στη μέση. Το καπάκι έχει μηχανισμό σερβιτόρου που σηκώνεται και αποκαλύπτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (κάβα) στο κέντρο, και δύο ρηχούς αποθηκευτικούς χώρους στα πλαϊνά για μικροαντικείμενα. Διαθέτει επίσης δύο μεγάλα συρτάρια στα πλαϊνά του, με σαγρέ μαύρη λακαρισμένη πρόσοψη.

120 x 80 x 38 cm

305 EURO

 COFFEE-TABLE-FLASH-1 COFFEE-TABLE-FLASH-2

 

 

 

 

 

 

 

 

FLASH

Δημιουργία από δρυ σε χρωματισμό wenge, με γυάλινη βιτρίνα στην επιφάνεια και αποσπώμενο, συρόμενο τραπεζάκι. Στην μπροστινή και στην πίσω όψη έχει κάβα με επιφάνεια βαμμένη με γυαλιστερή μαύρη λάκα, ιδανική για αποθήκευση κρασιών λόγω της κλίσης της. Στην μπροστινή πλευρά διαθέτει επίσης συρτάρι με σαγρέ μαύρη λακαρισμένη επιφάνεια και στην πλαϊνή πλευρά μεγάλο συρτάρι από γυαλιστερή μαύρη λάκα.

120 x 80 x 36 cm

275 EURO

 GLAMOUR GOLD/SILVER
Δρύινη δημιουργία σε wenge χρωματισμούς με τεχνοτροπία πατίνας ασημιού ή χρυσού στο πλαίσιο της κατασκευής.

1.20 X 0.80 X 0.45 CM

185 EURO

 GLAMOUR SIDE TABLES GOLD/SILVER
Δρύινη δημιουργία σε wenge χρωματισμούς με τεχνοτροπία πατίνας χρυσού ή ασημιού

0.50 X 0.58 CM

155 EURO

 MOROSSO
Δημιουργία από δρύ, σε χρωματισμό wenge, με λεπτομέρεια από γνήσιο δέρμα κροκοδείλου, με δυνατότητα περιστροφής κατ’ επιλογήν, και με επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους στη βάση.

290 EURO

 JUNGLE
Μοντέρνος σχεδιασμός επηρεασμένος από κλασσικές γραμμές, σε γυαλιστερή μαύρη λάκα
με τεχνοτροπία από αληθινό φύλλο χρυσού ή ασημιού.

1.20 X 0.80 X 0.45 CM

270 EURO

 LEATHER
Minimal δημιουργία από δέρμα στηριζόμενο σε πόδια απο δρύ σε wenge χρωματισμό. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελεί η λευκή ραφή στο δερμάτινο στοιχείο.

1.20 X 0.80 X 0.45 CM

185 EURO

 ELEGANCE
Δρύς σε wenge χρωματισμό στηριζόμενο σε βάση που συνδιάζει μαύρη γυαλιστερή λάκα με τεχνοτροπία απο αληθινό φύλλο χρυσού ή ασημιού που αναδεικνύει τα έντονα καμπυλωτά στοιχεία της δημιουργίας.

1.00 X 1.00 X 0.45 CM

400 EURO